Storsatsning på försäljning av Bingolottos Uppesittarlotter och Julkalender!

Publicerad 2023-10-26 10:38
Bingolotto uppesittare 2023
Inför årets försäljning av Bingolottos Uppesittarlotter (23 dec) och Julkalender har vi skapat ett nytt koncept som vi har stora förhoppningar för. Vi har två nyheter inför i år: 1. Man gör sin beställning enkelt i ett digitalt formulär (se nedan) 2. Alla som beställer lotter eller kalendrar från Mölndals AIK får (om man vill) dessa hemlevererade, av en löpandes MAIKare, otroligt smidigt och miljövänligt! I år har vi en förväntan att varje medlem säljer 5 stycken lotter eller kalendrar per person - gör alla detta skulle det ge ett ovärderligt tillskott till föreningen! In och läs hur årets försäljning går till och för att komma till beställningsformuläret.

Inför årets försäljning av Bingolottos Uppesittarlotter (23 dec) och Julkalender har vi skapat ett nytt koncept som vi har stora förhoppningar för.

Vi har två nyheter inför i år:

1. Man gör sin beställning enkelt i ett digitalt formulär (se nedan)

2. Alla som beställer lotter eller kalendrar från Mölndals AIK får (om man vill) dessa hemlevererade, av en löpandes MAIKare, otroligt smidigt och miljövänligt!

Vi gör denna årliga satsning på just Uppesittarlotterna och Julkalendrarna eftersom de ger i princip dubbelt så mycket tillbaka till klubben som alla andra lotter under året. En Uppesittarlott ger 40 kr till klubben i vinst och en Julkalender ger 50 kr.

I år har vi en förväntan att varje medlem säljer 5 stycken lotter eller kalendrar per person - gör alla detta skulle det ge ett ovärderligt tillskott till föreningen!

Det ni kan beställa/sälja är följande:
Uppesittarlott (Enkel): 100 kr/st
Uppesittarlott X2 (Dubbellott): 200 kr/st
Uppesittarlott X3 (Trippellott): 300 kr/st
Julkalender: 100 kr/st

LÄNK TILL BESTÄLLNINGSFORMULÄRET
https://forms.gle/n4i3Nf2YrakRsAN39
OBS. Sprid gladeligen denna länk i alla tänkbara kanaler, till släkt/vänner och deras arbetsplatser, i sociala medier - man behöver alltså inte vara Maikare för att köpa lotter/kalendrar och få de hemlevererade av oss!

  • Beställ senast 15 december för att garantera att få uppesittarlotterna hemlevererade. Efter detta går det att hämta lotterna på Mölndals AIKs kansli (Idrottsvägen 13, 43162 Mölndal)
  • För Julkalendrarna gäller 24 november som sista beställningsdag för att få hemleverans.

Vill man inte sälja lotter/kalendrar överhuvudtaget går det också bra att Swisha 200 kr (5x40kr) till 123 314 30 70 (Mölndals AIK), ange Bingolotto + beställarens namn i meddelandet.


Vill du som medlem hjälpa oss med att leverera Uppesittarlotter/Julkalendrar?

I och med årets satsning med hemleverans av lotter/kalendrar behöver vi hjälp av många medlemmar med stor geografisk spridning.

Målet är att vi levererar springandes till i princip alla adresser i Göteborg Stad, Mölndal Stad, Partille samt Härryda kommun - cykelleverans kan förekomma i vissa fall. För Kungsbacka samt Kungälv/Ale kommun levererar vi i möjligaste mån med cykel!

Anmälan och mer info för att vara leverantör

https://forms.gle/9cJT8L79SsnWC4Vy9

STORT TACK för att du hjälper din klubb!

Med vänliga hälsningar,
Mölndals AIK

Md friidrottsstatistik logo
Md h5 logga
Md md arra
Skyisthelimit
Logo gbg black
Md maik indoor logo
Md md sam
Md wiberger
Md kakservice
Md molndalenergi logo
Md intersport.logo.2.
Md idrottens bingo bild1
Md canon logo
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub