Så kan du stötta Mölndals AIK

Det finns många sätt som du som medlem och privatperson kan stötta Mölndals AIK. Denna sidan är under utveckling men nedan har vi radat upp olika möjligheter som ger föreningen ekonomisk vinning.

NEWBODY

Under mars säljer Mölndals AIK produkter från Newbody Family.
De flesta av er har nog redan hört talas om företaget, så någon närmare presentation mer än den som bifogas lär inte behövas.
Mölndals AIK är i grunden en arrangerande och inte säljande förening och så ska vi fortsatt vara också.
Men då vi har positiv erfarenhet av Newbody, väljer vi att under mars köra en försäljningsperiod i förhoppning om att kunna stärka ekonomin.
Vi har inga krav på att Mölndals AIK medlemmar måste sälja men vi hoppas att många av er väljer att göra det för att ni gillar MAIK och vill stötta föreningen.
Alla som vill sälja (minimiålder 18 år) registrerar sig som säljare (enkelt gjort och framgår hur detta går till i bifogade fil) och sedan är det bara att sätta igång.
Observera att detta är en förutsättning för att kunna sälja för Mölndals AIK.
Tillsammans kan vi göra stor skillnad för klubbens ekonomi och verksamhet - hoppas du som medlem vill hjälpa till!
Handla här (välj Mölndals AIK): https://www.newbodyfamily.com/sv-se/shop/
Mer info om MAIKs NewBody-försäljning här

BINGOLOTTO


Köp dina digitala Bingolotter Online via denna länk så får Mölndals AIK 23 kr för varje lott (38 kr för Uppesittarlotter)


SPORTHYRAINTERSPORT

Allt som du köper kopplat till Mölndals AIK sortimentsprofil ger en betydande ekonomisk "kick back" till klubben och genom att handla även din övriga idrottsutrustning på Intersport, stödjer du dessutom Mölndals AIK ytterligare (3% på köpet tillfaller Mölndals AIK) via det du köper. För att detta ska fungera måste du ange Mölndals AIK som klubb när du blir medlem i Club Intersport. Om många av klubbens medlemmar väljer att handla på Intersport och välja oss som klubb, kommer det i slutändan innebära ett betydande ekonomiskt stöd för klubben.

Md friidrottsstatistik logo
Md md arra
Md maik indoor logo
Skyisthelimit
Logo gbg black
Md md sam
Md sundstrom logo tab
Md kakservice
Md 12wiberger logo
Md 12gfif logga1
Md intersport.logo.2.
Md idrottens bingo bild1
Md roster athletics
Md h5 logga
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub