Här tränar Mölndals AIK

Mölndals AIK Sportcamp

I början av 2015 stod Mölndals AIK Sportcamp klar. Sportcamp innefattar ett nybyggt klubbhus med tillhörande träningshall och ligger i direkt anslutning till Åby Friidrott och Åby löpspår. Ett komplett idrottsområde för friidrott i toppklass!

Åby Friidrott

Klubbens "hemmaarena" allt sedan 1992. Åby Friidrott är en fullutrustad friidrottsarena som mäter 400m runt och möjliggör förstklassig träning och tävling inom friidrottens alla grenar.

Md udm40

Träningshallen

I direkt anslutning till klubbhuset ligger vår förstklassiga träningshall för "specialanpassad friidrottsinriktad styrketräning".

Md img 6728
Md img 6729

Åby Löpspår

Direkt utanför knuten till klubbhuset ligger Åby löpspår som mäter 2,3 km runt. Löpspåret är en flack, grusad bana som har belysning runt om.

Åby löpspår - den perfekta träningsbanan för uppvärmning, distanslöpning och intervaller!


Mölnlycke IP

På Mölnlycke IP bedriver vi ungdomsträning under vår, sommar och höst. Arenan är utmärkt för all typ av friidrottsträning bortsett från de långa kasten (pga konstgräs). Banan mäter ca 360 m runt och har sedan 2008 allvädersbeläggning.

Md anl ggningar m lnlycke 1
Md anl ggningar m lnlycke 2


Landevi idrottsplats

Sommaren 2015 totalrenoverades Landevi IP. Numera mäter banan 400m runt, har nylagd allvädersbeläggning samt förbättrade möjligheter för hopp, häck och kast. På idrottsplatsen finns även ett klubbhus som används för inomhusträning. Landevi IP används i första hand för ungdomsträning, skolfriidrott och friidrottsskoleverksamhet.

Md 2015 06 12 14.17.32
Den blå beläggningen runt ansatsbanan till "Erica-gropen" gör att Landevi IP sticker ut lite extra.
Md friidrottsstatistik logo
Md md arra
Md maik indoor logo
Skyisthelimit
Logo gbg black
Md md sam
Md sundstrom logo tab
Md kakservice
Md 12wiberger logo
Md 12gfif logga1
Md intersport.logo.2.
Md idrottens bingo bild1
Md roster athletics
Md h5 logga
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub