Aktivas råd

Aktivas råd består av fem aktiva från olika grengrupper som tillsammans representerar klubbens aktiva idrottsutövare. Inför 2023 valdes ett nytt Aktivas råd och består nu av Philip Bayer (hopp), Frida Berglin (mellan- och långdistans), Amanda Ehrnborg (sprint) Jonathan Grahn (mellan- och långdistans) och Beatrice Pettersson (kast).

Syftet med rådet är att fånga upp hur våra aktiva upplever att det är att träna i klubben och att följa upp att klubben erbjuder en trygg och stimulerande tränings- och tävlingsmiljö. De aktiva har möjlighet att föra fram tankar och förslag som vid behov tas upp med MAIK:s styrelse. Alla kan bidra med tankar och idéer så tveka inte att kontakta någon i Aktivas råd om du vill göra din röst hörd! Om du inte har möjlighet att prata med någon i Aktivas råd i samband med någon träning är du även välkommen att kontakta dem på nedanstående mailadresser:

bea05elizabeth@gmail.com, frida.berglin05@gmail.com, amanda.ehrnborg@icloud.com, jonathang04@icloud.com, phibay03@gmail.com

Md friidrottsstatistik logo
Md md arra
Md maik indoor logo
Skyisthelimit
Logo gbg black
Md md sam
Md sundstrom logo tab
Md kakservice
Md 12wiberger logo
Md 12gfif logga1
Md intersport.logo.2.
Md idrottens bingo bild1
Md roster athletics
Md h5 logga
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub