Sponsorer

HUVUDSPONSORER

"Vi designar och tillverkar andningsskydd i världsklass

Att ha fokus på människors hälsa är vår högsta prioritet. Vårt mål är att varje dag tillverka och levererar andningsskydd i världsklass. Detta för att skydda människor från förorenad luft & därmed bidra till ökad livskvalitet. Familjeföretaget Sundström safety grundades 1926. Vi finns i småländska Lagan, strax utanför Ljungby. Här finns huvudkontor, produktutveckling och vår moderna produktionsanläggning."

"Sedan starten 1984 har vår affärsidé varit att erbjuda skolklasser och lag ett enkelt och riskfritt sätt att tjäna pengar.

Förtjänsten används till gemensamma mål såsom klassresor och träningsläger. Vi har genom åren haft över 62 000 grupper som samarbetat med oss, och tillsammans har de tjänat mer än 350 miljoner som bidragit till många roliga aktiviteter och minnen."

"Sedan 1975 förser vi industrin med ett utvalt sortiment av standardtillverkade maskinkomponenter. Vi har årligen över 60.000 leveranser och ca 15.000 industrikunder."

"Vi är ett konsultbolag som är experter på att hjälpa små- och medelstora företag med industrialisering. Med bred erfarenhet inom produktutveckling och produktion kan vi projektleda och ta fram effektiva lösningar tillsammans med er och era leverantörer."

GULDSPONSORER

Christian Fors Ekonomitjänst AB


SPONSORER & SAMARBETSPARTNERS

Sporra Sverige AB


Leif Nilsson AB
Arnbom Consulting AB

Md alfredssons pos
Md friidrottsstatistik logo
Md md arra
Md maik indoor logo
Skyisthelimit
Logo gbg black
Md md sam
Md sundstrom logo tab
Md kakservice
Md 12wiberger logo
Md 12gfif logga1
Md intersport.logo.2.
Md idrottens bingo bild1
Md roster athletics
Md h5 logga
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub