Rapport från styrelsen april 2020

Publicerad 2020-04-23 16:37

MAIKs nyvalda styrelse har haft sitt första möte med nya och gamla medlemmar. En stor utmaning vi nu tyvärr måste arbeta med är att hantera det stora inkomsttapp som kommer att drabba oss, och övriga klubbar, på grund av uteblivna arrangemang. Som många säkert vet är Göteborgsvarvet en mycket viktig inkomstkälla för oss och i år kommer den drastiskt att sänkas. Även 2021 kommer vi troligtvis se en minskning. Personalen på kansliet har ju också en stor del av sina arbetsuppgifter kopplade till arrangemangen och vi har därför valt att permittera personalen. Detta är gjort i samråd med dessa. Därför kommer det inte vara bemannat på kansliet på samma sätt som tidigare och det kan dröja lite längre att få svar på frågor vilket vi hoppas ni har förståelse för.

Vi kommer också att arbeta med aktiviteter för att ersätta inkomstbortfallet och vi vill uppmuntra medlemmar att komma med kloka förslag.

Samtidigt är det viktigare än någonsin att få möjlighet till att hålla igång sin träning för alla våra aktiva vilket vi vill uppmuntra och skapa förutsättningar för. Vi följer råden från Folkhälsomyndigheten och RF och vi uppmanar er att gå in på webbsidan ibland för att se om det är något nytt. Och så tackar vi för det fina vädret som gör att det går utmärkt att bedriva verksamhet ute och att vi har så fina möjligheter till träning i våra egna lokaler.

Att tävla är en viktig del av idrotten och för alla upp till 18 år är det tillåtet så länge man håller sig till färre än 50 och att man kan uppfylla övriga kriterier från Folkhälsomyndigheten. Vi återkommer kring hur detta kan gå till framöver då Svenska friidrottsförbundet nu tar fram förslag.

Vänliga hälsningar,
MAIKs styrelse

Md h5 logga
Md md arra
Skyisthelimit
Md logo gbg black
Md maik indoor logo
Md md sam
Md wiberger
Md kakservice
Md visolit
Md intersport.logo.2.
Md idrottens bingo bild1
Md canon logo
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub