MAIK INDOOR - närmare 2000 starter och imponerande laginsats av alla funktionärer

Publicerad 2023-03-01 13:56
I helgen arrangerades MAIK INDOOR som blev ett på alla sätt lyckat arrangemang. "Att vi fixar att genomföra ett 18 h tävlingsprogram är inget annat än en väldigt stark laginsats av klubbens funktionärer. Jag tycker också vi visar vilken stark klubb vi är, när samtidigt som många av våra juniorer och ledare är på IJSM, så får vi ändå ihop en egen stortävling på hemmaplan", säger Stefan Rönnäs.

Med över 1900 starter blev vår egen stora inomhustävling MAIK Indoor som genomfördes i helgen i Friidrottens Hus en fartfylld folkfest. Tävlingen pågick under stora delar av både lördagen och söndagen för att kunna härbärgera alla starter. Det fanns även några seniorgrenar på schemat, men huvudfokus i tävlingen låg på klasserna F/P10-F/P17. Väldigt glädjande att se att det var många, även från vår egen klubb, som valt att tävla i de yngre klasserna!

Stefan Rönnäs var vår ciceron genom tävlingen och såg till att publik, tävlande och tränare hade koll på aktuella grenar. Emil Predan var tävlingsledare och utöver det alltiallo vad gällde tävlingsappen Roster och stöttning till funktionärerna ute på arenan. Utan bra uppslutning från hela klubben hade det inte varit möjligt att genomföra ett arrangemang av så hög kvalitet i alla dess delar; med allt från parkeringsservice, fika, medaljutdelning, tidtagning, mätning, efteranmälan och allt annat som behövs. Tävlingen är viktig för klubben på många sätt, och ger även ett betydelsefullt ekonomiskt tillskott. Ett stort och varmt TACK till kansliet och inte minst även till alla er funktionärer som gjorde att tävlingen flöt på så bra!

Md friidrottsstatistik logo
Md h5 logga
Md md arra
Skyisthelimit
Logo gbg black
Md maik indoor logo
Md md sam
Md wiberger
Md kakservice
Md molndalenergi logo
Md intersport.logo.2.
Md idrottens bingo bild1
Md canon logo
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub