Julklappsjakt med många maikare på pallen

Publicerad 2016-12-06 13:36
1000 m l pare vid julklappsjakten 2016
Fabian Haeffler sprang ännu ett 1000 m lopp under "dröm 3" och firar segern ihop med klubbkompisarna Simon Wikell och Carl Erixon som var närmast efter i mål och därmed fullbordade en skön maik-trippel i klass P14.
Julklappsjakten innebar i vanlig ordning intensivt tävlande under två fullspäckade dagar i Friidrottens Hus. GKIK gjorde verkligen på alla sätt ett bra tävlingsarrangemang och där många maikare höll sig långt framme i resultatlistorna.

I likhet med Adventsspelen hade Mölndals AIK många aktiva till start vid Julklappsjakten och var med sina närmare 250 starter en av de "allra mest tävlande klubbarna". Resultaten lät inte heller vänta på sig och inte minst kul var att se att vi fortsatt plockar placeringar i alla tävlingsdiscipliner. "Vi är som klubb nu mer komplett i vårt tävlande än vad fallet var för ett antal år sedan", summerar Stefan Rönnäs som inte minst gladdes åt att få se många av 2001-2002-gruppens aktiva premiärtävla för säsongen.

Grattis alla tävlande till ännu en stark tävlingsinsats och stort tack även till alla klubbens tränare som valde att förlägga stora delar av helgen i Friidrottens Hus, i syfte att hjälpa klubbens aktiva. Det gjorde ni bra!

För fullständiga resultat, se länken nedan.

http://trackandfield.se/resultat/2016/161203.htm

Md friidrottsstatistik logo
Md md arra
Md maik indoor logo
Skyisthelimit
Logo gbg black
Md md sam
Md sundstrom logo tab
Md kakservice
Md 12wiberger logo
Md 12gfif logga1
Md intersport.logo.2.
Md idrottens bingo bild1
Md roster athletics
Md h5 logga
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub