Medel/lång Ungdom

Julgröten + Julrushen

Publicerad 2016-12-18 18:48
9 av 10 möjliga pers för Maik i medeldistansgrenar under helgens tävlingar i Friidrottens Hus!

Julgröten som gick under lördagen inleddes löpmässigt med F14 1000m där Eleonora fightades om segern hela vägen in i mål men fick nöja sig med andra placering bara några tiondelar över pers med 3.14.11. Frida gick för första gången under 3.30 med 3.29.42 trots att hon fick dra själv stora delar av loppet och Ella persade med hela 12 sekunder till 3.47.68!

I P14 sprang Fabian jämnt och starkt till sig ett nytt fint pers med 2.56.97! Klubbkompisen Gustav Ottosson sprang också väldigt imponerande i sitt första 1000m-lopp på 3.04.42.

En av helgens absolut mest spännande lopp bjöd 13-års tjejerna på där Filippa och Alma tog en första och en tredje placering på stora pers båda två, 2.32.18 och 2.33.15 på 800m!

Jonathan Grahn persade även han på 800m igen, med 2.30.28!

Under söndagen passade Fabian och Carl på att testa den väldigt ovanliga grenen 800m hinder inomhus. Fabian var precis som igår väldigt stark hela vägen och vann på imponerande tiden 2.22.07 och Carl blev 3a på 2.31.37! Kul även att William persade på 200m med 24.43. Han har garanterat förbättrat sig uthållighetsmässigt i höst, och uppenbarligen även sin snabbhet, så det ser lovande ut för 800m i sommar.

Jättebra kämpat och sprunget allesammans (återigen)!