Kastgrupp Ungdom

Veckans grenar v25 - Spjut

Publicerad 2020-06-17 09:02
2020 06 16 veckans kast spjut
Sigrid säter nytt klubbrekord i sin debut för MAIK. Dessutom flera pers i veckans grenar (spjut).

Vad passar då bättre, så här i sommarvärmen, än en kväll i kastandets tecken? Solen sken och värmen var påtaglig även om det fläktade lite. Idag hade vi den kortaste startlistan hittills i "Veckans grenar". Men det blev en klart godkänd tävling ändå där vi fick se ett antal pers-kast.

Sigrid Altus, som gjorde debut för MAIK, satte ett fint pers där spjutet landade på 33.33 som längst. Den andra MAIK-kastaren för dagen var Evelina Wikell. Hon kom inte riktigt upp i sin nivå under kvällen. Hennes längsta kast mätte 35.76.

Som vanligt hade vi med kastare från Sävedalens AIK. Där både Carl Ekberg och Albin Friberg satte nya pers. Carl, som hade lite problem med landningarna, fick tillslut iväg ett kast på 33.96. Albin drog till med nytt pers på 40.00. Edvin Friberg, som var den tredje från Sävedalens AIK, slutade med 23.08 som sitt längsta kast.

Från IF Kville kom Ida Elmén. Ida hade en bra kväll som slutade med nytt pers på 38.45.

Stort tack till alla som var med och en liten extra stjärna till Ben Kamijo som för kvällen fick vara funktionär. Hoppas du snart är tillbaka på spjutansatsbanan igen!

Resultatlistan hittar ni här:

2020-06-16 - Veckans grenar (Spjut)

Kamijo
Md friidrottsstatistik logo
Md h5 logga
Md md arra
Skyisthelimit
Logo gbg black
Md maik indoor logo
Md md sam
Md wiberger
Md kakservice
Md molndalenergi logo
Md intersport.logo.2.
Md idrottens bingo bild1
Md canon logo
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub