Kastgrupp Ungdom

Veckans grenar v22 - Diskus

Publicerad 2020-05-26 22:47
Veckans grenar diskus 2020 05 26
Diskus en ljumen försommarkväll på Åby, kan det bli mycket bättre? Några fina kast fick vi definitvit se idag. Kast som resulterade i nya goa personliga rekord.

Idag hade vi det minsta startfältet hittills sen vi började med Veckans grenar för fyra veckor sedan. Oavsett antalet deltagare var det nog i alla fall vädermässigt den skönaste kvällen. Skönt att fortfarande känna fingrarna efter skrivandet när tävlingen är slut. Extra roligt var det att vi hade David och gänget i South Carolina med oss igen.

Hur gick det då i själva tävlingen? Vi fick definitvt se några fina kast med bra längder. Måns och Bea från MAIK hade ingen vidare dag. Många kryss men ett par godkända resultat, som dock var långt ifrån pers. Ben däremot persade och tog sig äntligen över 40 meter. Från Sävedalen var det de två yngre, Waldermar och Albert, som visade framfötterna med fina kast över 30 meter båda två. Elliot från ÖIS och Carl från SAIK hade det kämpigt med sin nya vikt (1.5kg), det är bara att träna på och kämpa vidare!

Se hela tävligen på IGTV hos MAIKTHROWS på Instagram.

Kvällens resultat hittar du här:
Resultat i Veckans grenar v22 - diskus.

Nu har vi kört igenom alla fyra kastgrenarna. Nästa vecka börjar vi om med slägga igen. Ses på Åby!

Kamijo
Md friidrottsstatistik logo
Md h5 logga
Md md arra
Skyisthelimit
Logo gbg black
Md maik indoor logo
Md md sam
Md wiberger
Md kakservice
Md molndalenergi logo
Md intersport.logo.2.
Md idrottens bingo bild1
Md canon logo
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub