Vuxna motionärer från Mölndals AIK reste till Lidingöloppet

Publicerad 2018-10-05 14:09
Img 5204
Helgen 28-30 september reste ett sällskap på 25, väl förberedda löpare, till Lidingöloppet för att springa de tuffa 30 kilometrarna. Samtliga är medlemmar i klubbens egna löpgrupp som heter "Löpträning vuxna motionärer". Lidingöloppet ligger som ett av årets stora delmål i gruppens löpträning. Klicka vidare för att läsa mer!

Löpgruppens tränare har haft en noggrann träningsplanering, som syftar till att man ska vara formtoppad till detta lopp.
Inför loppet har vi tränat många och långa distanspass, men även tuffa backpass såklart! Utöver detta tränar vi tröskelträning och snabbdistans. Således en härlig mix av bra löpträning.

Vi reste upp med chartrad buss, som dessutom kördes av en av de våra. Vi reste vi upp redan på fredagen för att i god tid hinna få ut våra nummerlappar på mässan vid Lidingövallen.
Sen checkade vi in på trevligt boende på Bosön, som ligger på promenadavstånd från tävlingen, vilket är en stor fördel då logistiken kan vara lite rörig på ön på lördagen då loppet är.

Under lördagen så sprang alla förtjänstfullt och det sattes många nya personliga rekord. Träningen har verkligen gjort susen!
På kvällen firades det med intern prisutdelning och gott snack i avslappnade former. På söndag kväll anlände vi hemmaplan igen efter en mycket trevlig Lidingöloppsresa.

Självklart planerar löpgruppen att göra om denna resan till Lidingöloppet 2019 och då räknar vi med att vara minst 30 st som reser/springer!

Om man är sugen på att börja löpträna med vår grupp är man välkommen. Vi tar in nya medlemmar "löpande" såklart. Bara att höra av sig!
Allt betänklig information finns att läsa på vår hemsida: https://maik.myclub.se/loptraning


Kontaktperson Mölndals AIK – löpträning vuxna motionärer:
Magnus Erixon
E-post mex@maik.se
Mobiltel. 070-2306149

Md md arra
Md maik indoor logo
Md logotyp rgb mo lndalsaik
Skyisthelimit
Md logo gbg black
Md md sam
Md wiberger
Md kakservice
Md lanteam dokument
Md intersport.logo.2.
Md idrottens bingo bild1
Md canon logo
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub