Vårläger i Barcelona 31/3 - 7/4 2018

Publicerad 2017-11-30 12:53
5178 barcelona
Nu när det är som mörkast kan det vara skönt att drömma sig bort mot varmare och ljusare tider. Läs mer om vår lägerinbjudan.

Lägerinbjudan Barcelona 2018

Under påsken 2018 åker Mölndals AIK på läger till Barcelona i Spanien. Vi kommer att träna på idrottsplatsen Car Sant Jugat som är den spanska motsvarigheten till den legendariska anläggningen i Formia.

Följande gäller för lägret:

För vem? Aktiva 17 år och äldre (födda 2001 och tidigare) som tränar sprint, häck, hopp och kast minst 3 ggr/veckan och tävlar för Mölndals AIK såväl inne som ute.

När? 7 dagar = Preliminärt 31/3 – 7/4

Datumen kan ändras med någon dag. Var beredd att kunna ta en extra ledig dag från skola/arbete.

Resa och boende? Vi flyger från Landvetter med Lufthansa till Barcelona via Frankfurt och tar oss sedan till Park Sedo Benstar Hotel Group. Där bor vi i lägenheter som tar mellan 2-4 personer.Hemsida: www.parksedo.com

Träningen? Vi är inbokade för fyra träningsdagar på Car Sant Cugat. Resterande dagar tränar vi omkring hotellet och poolområdet.

Försäkringar? Personligt ansvar tas för reseförsäkring. Ofta räcker hemförsäkringen men det kan ibland vara värt att ta en extra reseförsäkring. Vill ni ha avbeställningsskydd för flygbiljetten meddelar ni detta vid anmälan.

Ledare? Steffen Fricke och Emil Predan är huvudansvariga ledare. Kan tillkomma fler ledare beroende vilka som anmäler sig och hur många.

Regler och Värdegrund? Utöver träningsflit vill MAIK också att lägret skall uppskattas av alla. Därför uppmanas alla att läsa på www.maik.se om klubbens Vision och Värdegrund och sedan i anslutning till avfärden skriva på ett uppförandekontrakt.

Kostnad? Lägret kostar preliminärt 7900:-. För detta ingår resa, transfer, hyrbil, halvpension, (frukost och middag förutom söndagen ¼ - bara frukost) och träningskort 4 dagar. Tillkommer kostnader för lunch samt eventuella utflykter. Priset kan bli antingen lägre eller högre. Naturligtvis arbetar vi mot ett så lågt pris som möjligt utan att ge avkall på kvalitén. De aktiva som har budget kan prata med Emil Predan, om hur mycket de kan få i lägersubvention.

Anmälan? Ni anmäler er senast fredagen den 15/12 via steffen@maik.se. Observera att anmälan är bindande och att ni måste ange ert fullständiga namn, personnummer, passnummer, var passet är utfärdat och passets utgångsdatum. Vi kommer direkt efter sista anmälningsdatum att köpa flygstolar.

Betalning? Ni betalar resan en månad innan avfärd.

Frågor? Prata med Steffen 0733-223727

Md md arra
Md maik indoor logo
Md logotyp rgb mo lndalsaik
Skyisthelimit
Md logo gbg black
Md md sam
Md wiberger
Md kakservice
Md lanteam dokument
Md intersport.logo.2.
Md idrottens bingo bild1
Md canon logo
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub