Träningsvecka på Sportcamp för 12-14 år

Publicerad 2016-08-18 14:33
Denna veckan är det full fart på Sportcamp när drygt 40 ungdomsmaikare tränar, äter och "hänger" ihop på dagarna. Träningsvärken har kommit för att stanna veckan ut hos många av deltagarna och igår gästades träningsveckan av Erica Johansson som berättade om sin karriär, lärde ut längdhopp och inte minst pratade om sina OS-erfarenheter.

Erica tillsammans med klubbens framtid.Till höger i bild Madde Winberg och Alexander Nilsson (två av tränarna under veckan).

Vad passar väl bättre än att avsluta sommarlovet med att träna friidrott? 43 ungdomsmaikare väljer denna veckan att träna och umgås på Sportcamp. "Ett fantastiskt bra gensvar första gången vi testar detta konceptet, säger Stefan Rönnäs". Tack vare Sportcamp kan vi arrangera träningsaktiviteter där vi väver ihop träning, sociala aktiviteter, OS på storbilds-TV och lunch för deltagarna.

Under veckan har ungdomarna fått träna olika grenar varje dag och detta tillsammans med bland andra Emil Predan och Steffen Fricke. Många har fått fördjupa sig i sina favoritgrenar och lärt sig mycket mer om friidrott än vad de kunde innan träningsveckan.

Md friidrottsstatistik logo
Md md arra
Md maik indoor logo
Skyisthelimit
Logo gbg black
Md md sam
Md sundstrom logo tab
Md kakservice
Md 12wiberger logo
Md 12gfif logga1
Md intersport.logo.2.
Md idrottens bingo bild1
Md roster athletics
Md h5 logga
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub