Nytt samarbete med Idrottspsykologerna

Publicerad 2021-11-01 15:51
Idrottspsykologerna
Idrottspsykologiskt stöd syftar till att hjälpa idrottare att må bra och prestera i såväl träning och tävling som i vardagen och därför är vi glada att kunna erbjuda våra aktiva professionell vägledning även inom det området framöver.

Sedan en längre tid tillbaka har vi ett tätt samarbete med Sportrehab för att våra aktiva snabbt ska få stöttning av utbildade fysioterapeuter vid fysisk skada. Tyvärr är det inte bara fysiska problem som kan drabba idrottare utan många har även olika sorters psykiska besvär vilket gör att vi är tacksamma att kunna hänvisa våra aktiva till utbildad expertis även när det kommer till Idrottspsykologi.

-"Vi är oerhört glada över detta samarbete där vi kan vara med och stötta klubbens aktiva till ett bättre välmående. Att hjälpa en idrottare att hantera stress och press inför tävling, hitta balans mellan all träning och det övriga livet eller att hjälpa någon hantera sin ångest är bara exempel på områden där vi kan stötta. Vi tror på ett hållbart idrottande och är glada att MAIK tar sitt ansvar för att förbättra det psykiska måendet hos sina aktiva" - Arina Ljung, delägare Idrottspsykologerna

Läs också intervju med Arina i Mölndalsposten >

Idrottspsykologerna hjälper inte bara med psykiska besvär utan även med coachning och mental träning för att förbättra prestation och öka chansen att få ut maximalt av sin förmåga.

Idrottspsykologerna jobbar enligt evidensbaserade metoder i terapeutiska och rådgivande samtal och endast av legitimerad personal eller personal med handledning inom ramen för dennes formella utbildning.

Vill du veta mer? Kontakta då i första hand din tränare och/eller träningsansvarig i klubben för vägledning.

Vår undersida med mer info >
Idrottspsykologernas hemsida >

Md h5 logga
Md md arra
Skyisthelimit
Md logo gbg black
Md maik indoor logo
Md md sam
Md wiberger
Md kakservice
Md molndalenergi logo
Md intersport.logo.2.
Md idrottens bingo bild1
Md canon logo
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub