Mölndals AIK byter till ny sortimentsprofil 2021

Publicerad 2020-12-17 13:37
681f32c4 46b0 430f 8a31 51ea2938112b
Nu är det klart att Mölndals AIK byter till ny sortimentsprofil 2021. Vi fortsätter vårt fina samarbete med Intersport men nu med Craft som märke på våra tränings- och tävlingskläder.

Inför tränings- och tävlingsåret 2021 byter Mölndals AIK till ny sortimentsprofil.

Vi fortsätter vårt samarbete med Intersport men nu med Craft som tävlingsmärke och som helhetsleverantör för vår sortimentsprofil.

Genom bytet till Craft, siktar vi på att kunna erbjuda alla våra medlemmar en heltäckande sortimentsprofil, högklassig design och funktion till en vettig prisbild.

Vi fortsätter vårt fina samarbete med Intersport och som tillsammans med Craft kommer att göra allt de kan för att säkerställa en väl fungerande produktion och leveranskedja.

I samband med bytet till Craft väljer vi att behålla röda överdelar och klarblå shorts/tights men byter ut våra svarta överdragskläder mot marinblått som på ett bättre sätt harmonierar med klubbens färger.

"Målsättningen är att vi framöver nu ska kunna synas utåt på ett snyggt och enhetligt sätt och med en heltäckande kollektion i MAIK:s färger", säger Stefan Rönnäs på Mölndals AIK.

På länken nedan, klickar du dig fram till hela den nya sortimentsprofilen och där du fr o m NU kan göra din beställning. Vill du känna och klämma, finns stora delar av kollektionen på Intersport 421 och där i avledningen för klubbar (team).

https://team.intersport.se/molndal-aik-friidrott

Till sist (VIKTIGT)

Både det du köper kopplat till sortimentsprofilen men även gällande dina övriga inköp på Intersport, ger detta en "kick back" till Mölndals AIK. För sortimentsprofilen sker detta automatiskt men för att detta ska gälla även för övriga inköp, måste du välja Mölndals AIK som klubb när blir medlem i Club Intersport. Det är helt kostnadsfritt att bli medlem hos Intersport och kommer därefter att ge både dig rabatter och förmånliga erbjudanden SAMTIDIGT som du stöttar Mölndals AIK som klubb.

Gör ett bra val - välj Mölndals AIK som klubb

Lycka till med tränings- och tävlingsåret 2021

/Mölndals AIK

Md h5 logga
Md md arra
Skyisthelimit
Md logo gbg black
Md maik indoor logo
Md md sam
Md wiberger
Md kakservice
Md visolit
Md intersport.logo.2.
Md idrottens bingo bild1
Md canon logo
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub