Guld, silver och brons i Eskilstuna!

Publicerad 2018-08-27 13:58
Felix svensson 6673
SM-helgen i Eskilstuna blev en fullträff medaljmässigt för klubben med en av vardera valör. Klicka för att läsa mer om medaljerna och SM-helgen!

Felix Svensson pulvriserade allt motstånd på 200m och vann SM-guld på den fenomenala tiden 20,73 som är klubbrekord, distriktsrekord och sjätte(!) snabbaste tiden i Sverige genom tiderna.
I samma lopp sprang helgens persmaskin Filip Schwartz in på en 7e plats med nya personliga rekordet 21,59, detta på bana 1.

Philip Frifelt-Lundqvist visade återigen att han är en riktig mästerskapshoppare då han slog till med årsbästat 2,09m och hoppade hem en silvermedalj bakom den comebackande Linus Thörnblad.

Ebba Jungmark födde lille Linus i oktober - och nu 10 månader senare tog hon ytterligare en SM-medalj i form av ett brons med höjden 1,79m. En otroligt imponerande resa som Ebba har gjort!

Izehi Ileso slog till ordentligt i damernas tresteg och tog en sjätteplacering med det kraftfulla säsongsbästat 12,60m. I samma tävling blev Fatima Koné 8a på resultatet 12,38m.

Så här gick det för alla Maikare under SM i Eskilstuna (i någorlunda kronologisk ordning):